2019. november 18., hétfő
Jenő

Sport

Simeone: Úgy éreztem, meg kell mutatnom, hogy van tökünk

Izgalmas mérkőzésen 2-0-s győzelmet aratott az Atlético Madrid a Juventus felett a  Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Főként a hazaiak edzője, Diego Simeone bunkóságból jelesre vizsgázott, de Cristiano Ronaldo is odatette magát e téren.

Sokáig nem bírt egymással az Atlético Madrid és a Juventus, azonban a második félidő második felében megtört a jég, és jöttek a gólok. A 78. percben egy beívelés után José María Giménez szerezte meg a vezetést az Atléticónak, majd bő négy perccel később a másik belső védő, Diego Godín is betalált. Az uruguayi góljánál minden feszültség kijött Diego Simeone vezetőedzőből, aki magából kivetkőzve fogdosta a nemi szervét a szurkolók felé fordulva.


– Játékosként megcsináltam ugyanezt, és most is megtettem, hogy megmutassam a szurkolóinknak, hogy van tökünk! Nem a másik csapatnak szólt, a sajátjaink felé fordultam. Azt elismerem, hogy nem volt szép gesztus, de úgy éreztem, meg kell mutatnom, hogy igenis van tökünk – mondta a meccs után Simeone.

Nemcsak az argentin mester viselkedett nem megfelelő módon a meccsen, hanem Cristiano Ronaldo is. Az ötszörös aranylabdást csúnyán kifütyülte a Wanda Metropolitano Stadion közönsége, ezért a portugál úgy érezte, hogy emlékeztetnie kell a spanyolokat, hogy ő bizony ötször nyert BL-t, az Atléti viszont egyszer sem. Laza kézmozdulattal üzent az őt lehurrogóknak. A sértettsége a meccs után is tartott, ugyanis az újságíróknak kijelölt zónában előbb ötöst formált a kezével, majd egy nullát. Kérdésekre viszont nem válaszolt.


 

Kapcsolódó Cikkek