EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Soha nem látott felvételek a XX. század 20 legendás magyar bűvészéről

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok a MOM Kult nézőterén ajánlja jó szívvel az Illúzió Mesterei Fesztivált a közönségnek
(Fotó: Sáfár Tibor)

Holcz Gábor és Kelle Botond a Figaróban (Fotó: Máté Krisztián)

 

Az Illúzió Mesterei gálaelőadásán a MOM Kultban megtekinthető lesz világbajnoki címének 10. évfordulója alkalmából Hajnóczy Soma díjnyertes Phone Act műsora, emellett fellép a bűvészvilágbajnoki nagydíjas francia Norbert Ferré, a világ hét legjobb illuzionistájának egyike, a spanyol Hector Ruiz, a gondolatolvasás mestere, Holcz Gábor, valamint hazánk egyik legkiválóbb fiatal bűvésztehetsége, Bognár Krisztián.

A két szervező, Hajnóczy Soma és Kelle Botond a Lokál Extrának elmondta, az esti gálaműsor mellett számos kiegészítő programmal is várják az érdeklődőket.


– Az esti gálaelőadások előtt mindennap mikromágia-előadásokat láthatnak az érdeklődők, bűvészkellékvásárt is tartunk, és a rendezvény ötéves évfordulója alkalmából egy fotókiállítást is meg lehet tekinteni Somay Márknak az elmúlt években a rendezvényen készült fotóiból. Különleges programként pedig filmvetítést tartunk legendás magyar bűvészekről: Kelet-Közép-Európa legnagyobb bűvészfilmarchívumának tulajdonosa, Galambos Fecó először enged betekintést egyedülálló gyűjteményébe, soha nem látott felvételeket fog megmutatni a XX. század második felének 20 legendás magyar bűvészéről, többek között Rodolfóról, Figaróról, Potassyról és Gloviczkiről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek