2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Soha nem látott felvételek a XX. század 20 legendás magyar bűvészéről

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok a MOM Kult nézőterén ajánlja jó szívvel az Illúzió Mesterei Fesztivált a közönségnek
(Fotó: Sáfár Tibor)

Holcz Gábor és Kelle Botond a Figaróban (Fotó: Máté Krisztián)

 

Az Illúzió Mesterei gálaelőadásán a MOM Kultban megtekinthető lesz világbajnoki címének 10. évfordulója alkalmából Hajnóczy Soma díjnyertes Phone Act műsora, emellett fellép a bűvészvilágbajnoki nagydíjas francia Norbert Ferré, a világ hét legjobb illuzionistájának egyike, a spanyol Hector Ruiz, a gondolatolvasás mestere, Holcz Gábor, valamint hazánk egyik legkiválóbb fiatal bűvésztehetsége, Bognár Krisztián.

A két szervező, Hajnóczy Soma és Kelle Botond a Lokál Extrának elmondta, az esti gálaműsor mellett számos kiegészítő programmal is várják az érdeklődőket.


– Az esti gálaelőadások előtt mindennap mikromágia-előadásokat láthatnak az érdeklődők, bűvészkellékvásárt is tartunk, és a rendezvény ötéves évfordulója alkalmából egy fotókiállítást is meg lehet tekinteni Somay Márknak az elmúlt években a rendezvényen készült fotóiból. Különleges programként pedig filmvetítést tartunk legendás magyar bűvészekről: Kelet-Közép-Európa legnagyobb bűvészfilmarchívumának tulajdonosa, Galambos Fecó először enged betekintést egyedülálló gyűjteményébe, soha nem látott felvételeket fog megmutatni a XX. század második felének 20 legendás magyar bűvészéről, többek között Rodolfóról, Figaróról, Potassyról és Gloviczkiről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.