2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Sopron

Sopron legjobb sportolóit jutalmazták

Telt ház a 30. Sportgálán

Telt ház előtt, ünnepélyes keretek között zajlott le a 30. Sportgála. A színvonalas eseményen az elmúlt év legjobb soproni sportolóit díjazták.


Plakettet és emléklapot vehettek át a díjazott sportolók
Fotó: Mészáros Márk

Zsúfolásig megtelt lelátók, remek hangulat, igazi gálaműsor fogadta a közelmúltban megtartott 30. Sportgála résztvevőit a Novomatic Arénában. A jubileumi gálaműsoron dr. Farkas Ciprián köszöntőjében elmondta, hogy a sportolók a mi hőseink, akik az elmúlt időszakban példát mutattak akaraterőből, kitartásból és alázatosságból, valamint hogy miként kell egy-egy kudarc után újra talpra állni és nagyobb lendülettel folytatni az adott sportágat. A városi tanácsnok megköszönte az edzők sport iránti alázatát, valamint a szülők támogatását.
Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő szerint a díjak újabb motivációt adhatnak a versenyzőknek, hogy folytassák az adott sportágat.

Dr. Farkas Ciprián köszöntőjében a soproni sportolókat méltatta
Fotó: Mészáros Márk

A város vezetői is részt vettek a jubileumi sportgálán
Fotó: Mészáros Márk

Az eseményen azok a sportolók vehettek át plakettet és emléklapot, akik az elmúlt évben kimagaslóan teljesítettek.
A teljesség igénye nélkül megemlítendő Babos Tímea teniszező és Tóth László ökölvívó eredménye, akik világbajnoki címet ünnepelhettek tavaly. Ezenkívül kimagasló volt a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának Euroligában elért második helyezése, valamint Fegyverneky Zsófia elismerése, akit az év legjobb női kosárlabdázójának választottak.
A díjakat dr. Simon István alpolgármester, Sass László, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke, Farkas Ciprián városi tanácsnok és Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő adta át.


A színpadon színes műsorok kísérték a 30. Sportgálát
Fotó: Mészáros Márk

Csurig megteltek a lelátók
Fotó: Mészáros Márk

Címkék

Kapcsolódó Cikkek