2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Soros meghirdette migránspárti listáját

Agresszíven adott utasításokat Soros György az általa irányított EP-választásra készülő bevándorláspárti erőknek. A Fidesz szerint a milliárdos spekuláns nyíltan gyakorol nyomást az uniós intézményekre és politikusokra, hogy támogassák őt, és büntessék Magyarországot.

Utasításokat osztva „aggódik” Európa jövőjéért a Project Syndicate nevű csehországi álcivil szervezet honlapján Soros György. A Ripost szerint az európai bevándorláspárti erőket irányító milliárdos spekuláns írá­sá­ban hol ri­o­ga­tás­sal, hol ér­zelmi zsa­ro­lás­sal pró­bálta meg moz­gó­sí­tani a mig­rá­ció­pár­ti­a­kat az EP-választásra.


Soros szerint ha nem az ő politikáját követik, akkor az EU a Szovjetunió sorsára jut. Szerinte az unió jelenlegi vezetése „emlékeztet a politikai hivatalraamikor még a Szovjetunió összeomlása után is ukázokat adtak ki, mintha még mindig relevánsak lennének”.

Hiába szolgálják az érdekeit, Soros még Junckerékbe is belerúgott (MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

 

Soros harcba hívja vazallusait, de még így is kénytelen elismerni, hogy a migrációt ellenző nemzetállamok és pártok egyre erősödnek. Ezért azt is felveti, hogy az egyes országok választási rendszerét kellene megváltoztatni ahhoz, hogy az ő hálózatának tagjai lehessenek többségben az Európai Parlamentben.


Soros természetesen kiemelten támadta ismét a migrációellenes európai erőket vezető magyar miniszterelnököt és a kétharmados többséggel kormányzó Fideszt is.

– Soros György nyíltan meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát – reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a milliárdos nemcsak felszólítja a bevándorláspárti politikusokat az összefogásra, de újra nyíltan támadja Magyarországot,és leplezetlenül gyakorol nyomást az uniós intézményekre, politikusokra, hogy büntessék hazánkat.

Kijelentette, hogy Soros és birodalma közvetlenül érdekelt az EP-választások befolyásolásában, ahogy azt is, hogy ő pénzeli és mozgósítja a migránspártiakat Európában és Magyarországon.

– Azt akarja, hogy a bevándorláspárti erők foglalják el az uniós intézményeket, hogy aztán gyorsított ütemben hajtsák végre a betelepítéseket, és meggyengítsék a nemzetállamokat – zárta szavait.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek