2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb X.kerület

Sütimesterek és táncbajnokok a KÖSZI-ben

A helyi önkormányzat farsangi mulatsággal egybekötött süteménykészítő pályázatot hirdetett nyugdíjasok részére még az elmúlt év végén. A múlt csütörtöki eredményhirdetésnél pedig finomabbnál finomabb édességek sorakoztak az asztalokon, igazán megnehezítve a zsűri dolgát. Győztes volt mindenki, aki odafért a nyalánkságokhoz az eredményhirdetést követően. A kalóriákat pedig a farsangi mulatságon le is táncolták a nyugdíjasok a KÖSZI színháztermében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.