2019. november 20., szerda
Jolán

Sport

Százmilliós értékben loptak el cuccokat Boatengtől

A hétvégén betörtek Kevin-Prince Boateng barcelonai otthonában, míg a ghánia a Real Valladolid elleni bajnokin szerepelt. A betörők egy komolyabb vagyonnal léptek le.

Először lépett pályára a spanyol bajnokságban Kevin-Prince Boateng, az FC Barcelona nemrég szerződtetett támadója, azonban nem a teljesítménye miatt került be a hírekbe. Míg a ghánai futballista az 1-0-ra megnyert Real Valladolid elleni meccsen vitézkedett, addig betörtek barcelonai otthonába.


A hírek szerint a betörők 300 és 400 ezer euró (95–127 millió forint) között zsákmányoltak, többek között készpénzt és órákat vittek el. A hatóságok megkezdték a nyomozást, egyelőre nem állítottak elő senkit.

Nem először pécézik ki a tolvajok valamelyik Barca-sztár otthonát. Tavaly novemberben Jordi Alba villájába törtek be, állítólag az emeleti nyitott ablakokon keresztül. A bűnözők a ház széfjét törték fel, de a hatóságok nem közölték, hogy milyen értékeket sikerült elvinniük. Szintén tavaly júniusban Gerard Piqué luxusingatlanába törtek be, miközben a Barca védője Köln városában volt, kedvese Shakira egyik koncertjén. A futballista szülei ráadásul épp a házban tartózkodtak, azonban nem észleltek semmit a betörésből. A rendőrség akkor azt közölte, hogy valószínűleg profik végezték el a munkát, ugyanis úgy tudtak nagy értékű órákat és ékszereket ellopni, hogy egyetlen ujjlenyomatot sem hagytak.

Profimedia, Zuma Press – News

 

Kapcsolódó Cikkek