2019. november 20., szerda
Jolán

Extra

Szekér Gergő: Megtanultam a fájdalommal élni

Szekér Gergő az elengedésről énekel legújabb szerzeményében. A Dal versenyzője ma már édesapjával is jó kapcsolatot ápol. Jelenleg szingli, és nyitott a szerelemre, de a sok elfoglaltsága miatt nincs ideje ismerkedni. 

Szombat este a Dunán és a Duna Worldon kiderül, hogy  ki nyeri Az év dala címet. A döntősök között pedig ott van Szekér Gergő, aki az elengedésről, valamint a kudarcokból való lábra állásról énekel.


– A dalt akkor írtam, amikor már sikerült megtanulnom ezzel a fájdalommal együtt élni. Ez a feldolgozás eredménye. Muszáj elengednünk a problémákat, nehézségeket, mert csak megkeserítik az életünket. Ezeknek az érzéseknek köszönhetően viszont megszülethetett a Madár, repülj!, ami hihetetlen, hogy ennyire elnyerte a zsűri tetszését. Még soha sehol nem volt ekkora sikerem. Szavakba se tudom önteni, milyen boldog vagyok, főleg Nagy Feró szavaitól, aki azt mondta: Lehet, ez lesz az év dala – kezdte Szekér Gergő a Lokálnak. A 23 éves énekes szülei még kiskorában elváltak, édesanyja halála után pedig nagymamája nevelte. Édesapja jelenleg Csehországban dolgozik, és a műsornak hála rendeződni látszik a kapcsolatuk.

– Amióta a tehetségkutatóban szerepeltem, édesapámmal sokat javult a kapcsolatunk. Egyre többet beszélünk, és megígérte, ha bejutok a döntőbe, eljön, és élőben szurkol nekem. Alig várom, hogy lássam, és előtte is bizonyíthassak – mesélte csillogó szemekkel Gergő, akit minden fájdalomért kárpótol rajongóinak szeretete.


– Nagyon jólesik, hogy ennyien szeretnek engem és a dalomat. Akadnak köztük lányok is, akik szeretnének velem megismerkedni, de az az igazság, hogy erre most nincs időm, nem fér bele az életembe. Persze ha szembejön velem az igazi, biztos nem fogom elengedni.

Gyerekkori tragédia

Gergő mindössze kilencéves volt, amikor édesanyját akkori párja meggyilkolta. „A férfi egyszer megkérte anyut, hogy menjen ki érte a vasútállomásra, és vigye haza. Heves szóváltásba keveredtek, majd előkerült egy kés. Hatvanháromszor szúrta meg anyut, azt mondta, ha az övé nem lehet, másé se legyen” – mesélte korábban az énekes a Blikknek.

Kapcsolódó Cikkek