EUR: 333,22 Ft
CHF: 303,74 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Extra

Szerednyey Béla – Sajátjaként szereti felesége gyerekeit

Szerednyey Béla az utóbbi időben a színház mellett a Viasat3 képernyőjén is felbukkant, a 200 első randi című sorozatban ugyanis a főszereplő édesapját alakította. A színésznek a való életben nem adatott meg az apaság, ám, mint mondja, ezt cseppet sem bánja, fiatal felesége gyerekeit ugyanis a sajátjaiként szereti.

– Sűrű év áll mögöttem, főleg az év vége volt húzós, a Viasat3 sorozata mellett ugyanis rengeteg színházi munkám is volt, előfordult, hogy reggel 6-tól este 10-11-ig megállás nélkül játszottam. Ez persze nem panaszkodás, imádom a munkám, és most remek formában vagyok – kezdte a Lokálnak Szerednyey Béla, aki a 200 első randiban a főszereplő Gáspár Kata édesapját alakította. A sorozat forgatókönyve szerint azonban van egy nevelt gyermeke is, ez az élethelyzet pedig kicsit sem áll távol tőle, hiszen a való életben ő maga is a felesége gyerekeivel él egy háztartásban.


– Roppant hálás feladat más gyerekeit nevelni, nem igazán lehet ugyanis elrontani – kezdte nevetve. –Szilvi lányával és fiával pedig már a kezdetek óta jól kijövök, mindketten nagyon érettek. Imádják a színházat, Patriknak mindig is én voltam az egyik kedvenc színésze, de Fruzsina is gyakran látott az első sorból játszani. Mára ők lettek a családom, a sajátjaimként szeretem őket – jelentette ki a 60 éves színész, aki egy időben nagyon vágyott rá, hogy valaki őt is apának szólítsa, ám az élet végül másképp hozta. És bár sok kortársa még a hatodik X után is örömmel vállal babát, számára ez 17 évvel fiatalabb felesége mellett is elképzelhetetlen.

– Szánalmas lenne bottal vagy tolószékben megjelenni a gyerekem diplomaosztóján, lehet, hogy még szégyellne is a korom miatt. Én már rég elkönyveltem, hogy nem lesz saját gyerekem, amikor ugyanis vágytam volna rá, éppen mindig szingli voltam. Ettől függetlenül szerencsére sok lurkó vesz körül, a húgom egyik fiát egészen csecsemőkora óta, a másikat pedig távvezérléssel nevelem – tette hozzá a színész.


Szerednyey Béla feleségével, Szilvivel és Fruzsinával

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek