EUR: 334,60 Ft
CHF: 304,33 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Belföld

Szijjártó összecsapott Soros emberével

Szijjártó Péter most sem félt szembeszállni a bevándorláspártiakkal. A külügyminiszter ezúttal Soros emberével, Dimitrisz Avramopulosz brüsszeli biztossal keveredett szópárbajba a Budapest Folyamatnak nevezett isztambuli tanácskozáson.

Menczer Tamás külügyi államtitkár kifejtette: Szijjártó Péter külügyminiszter az európai emberek érdekeit képviselte, Dimitrisz Avramopulosz viszont kizárólag a migránsok jogait hangsúlyozta, és tízperces beszéde alatt egy szót sem szólt az európai emberek jogairól és biztonságáról.


Szijjártó Péter szerint aki biztonságos országokon megy keresztül, az nem menekült, a migráció nem alapvető emberi jog, és az európai emberek biztonsága a legfontosabb.

(MTI/AP/Ferdinand Ostrop)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatosan fejlődik a közoktatás

  Folyamatosan fejlődik a közoktatás

  A köznevelés napja alkalmából a Lokál az Emberi Erőforrások Minisztériumának segítségével összeszedte az utóbbi években zajló legfontosabb intézkedéseket, amelyek a terület fejlesztése során mentek végbe.

 • Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön a második gazdaságvédelmi akcióterv, a negatív gazdasági folyamatok csökkentése céljából. Az ellenzéknek gyereknapot tartana a kormány, mert nem képesek felnőttként viselkedni a parlamentben.

 • Folyamatosan provokál az ellenzék

  Folyamatosan provokál az ellenzék

  Tarthatatlan állapotok uralkodnak a parlamentben. Az ellenzéki képviselők ugyanis Mónika – show színvonalú beszólogatásokkal és állandó provokálással igyekeznek fenntartani a káoszt az Országgyűlésben.

 • Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Ezer szállal kötődik Borkai Zsolt feltételezett zsarolója Gyurcsány Ferenchez és a DK-hoz. A korábbi válogatott labdarúgó Póczik József a 2014-es önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a Gyurcsány-párt színeiben, majd egy évvel később a párt alelnöke lett Győrben.