EUR: 334,52 Ft
CHF: 305,63 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Hódmezővásárhely

Szoros együttműködés

Együttműködési megállapodást írt alá az SZTE Mezőgazdasági Kar és az Agrárgazdasági Kutató Intézet, ezt követően egy workshopot is rendeztek, amelynek keretében a Mezőgazdasági Kar és az Agrárgazdasági Kutató Intézet jobban megismerhette egymás tevékenységét.

– Az együttműködési megállapodás arról szól, hogy az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara között a szakmai munka – amely kiterjed az oktatási, kutatási tevékenységben való fokozottabb együttműködésre – új lendületet és új tartalmat kap. Az elkövetkező időszakban  kölcsönösen arra fogunk törekedni, hogy az oktatásban egymás tudására, kapacitására fokozottabban tudjunk támaszkodni – fogalmazott dr. Horváth József dékán.

Dr. Horváth József dékán és Kemény Gábor, a kutató intézet megbízott főigazgatója

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.