2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Miskolc

Sztankovics Anna ezüsttel kezdett Nizzában

A Miskolci Sportiskola színeit képviselő Sztankovics Anna Franciaországban, a Meeting De Nice –FFN Golden Touron kezdte meg az idei szezont. Már az első versenynap termése egy ezüstérem és egy 8. hely volt!

– A 6 órai kelés után 8.30-kor az 50 méteres mellelőfutamban ugrottam vízbe, ahol sikerült 32 mp alatti időt úszni az év első versenyén. Meglepetésre a második versenyszámomban, azaz 50 méteres gyorson is döntőbe kerültem. A délutáni döntőket az 50 méteres mellel kezdtem. Nagyon örülök, hogy saját időmön javítva végül 2. lettem egy nagyon szoros versenyben,  majd 3 perccel később 8. helyen zártam az 50 méteres gyors fináléját – összegezte élményeit az úszónő.

Saját idején javítva lett 2. szoros versenyben

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.