EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Tarlós szerint ezt benézte az ellenzék

A napokban Európa legjobb úti céljának választották Budapestet, és az elismerés kapcsán Tarlós István főpolgármester is megszólalt.

– Az ellenzéknek nagyon rosszul jött ez az elismerés, hiszen egy szerencsétlen ütemezéssel két nappal előbb szólták le Budapest eredményeit – mondta az M1-nek a főpolgármester. Budapestre 62 ezer szavazat érkezett, ez a kétszerese annak, mint ahányan a baloldali pártok roncsderbijének nevezett fővárosi előválasztáson részt vettek.


– Az utóbbi tíz év fővárosi munkájának gyümölcse, hogy Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat, ezt a cím elnyeréséről tájékoztató brüsszeli értesítő is tartalmazza – fogalmazott Tarlós István.

A főpolgármester az idén elmaradó Red Bull Air Race okairól is beszélt. – A zajszennyezésen túl olyan hosszú időn keresztül olyan mértékű közlekedési zűrzavart okozott a rendezvény, hogy a budapestiek észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével úgy döntöttünk, nem áll módunkban az engedélyt kiadni – mondta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.