2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Tarlós szerint ezt benézte az ellenzék

A napokban Európa legjobb úti céljának választották Budapestet, és az elismerés kapcsán Tarlós István főpolgármester is megszólalt.

– Az ellenzéknek nagyon rosszul jött ez az elismerés, hiszen egy szerencsétlen ütemezéssel két nappal előbb szólták le Budapest eredményeit – mondta az M1-nek a főpolgármester. Budapestre 62 ezer szavazat érkezett, ez a kétszerese annak, mint ahányan a baloldali pártok roncsderbijének nevezett fővárosi előválasztáson részt vettek.


– Az utóbbi tíz év fővárosi munkájának gyümölcse, hogy Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat, ezt a cím elnyeréséről tájékoztató brüsszeli értesítő is tartalmazza – fogalmazott Tarlós István.

A főpolgármester az idén elmaradó Red Bull Air Race okairól is beszélt. – A zajszennyezésen túl olyan hosszú időn keresztül olyan mértékű közlekedési zűrzavart okozott a rendezvény, hogy a budapestiek észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével úgy döntöttünk, nem áll módunkban az engedélyt kiadni – mondta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.