EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Szombathely

Tavaszi programdömping

Hatvanhat kiemelt program színesíti Szombathely tavaszi kulturális kínálatát. A részleteket ismertető sajtótájékoztatón a szervezők hangsúlyozták: minden korosztály találhat érdeklődésének megfelelőt.

A programok sokszínűségére hívta fel a figyelmet Parais István, az AGORA igazgatója Fotó: CSG

Február 18-án Koncz Zsuzsa, február 23-án pedig a 20 éves Ismerős Arcok ad koncertet a Művelődési és Sportházban. Február 22-én a Savaria Szimfonikus Zenekar Puccini Bohémélet című operáját adja elő Madaras Gergely vezényletével. Tavasszal fellép továbbá Bródy János, a Budapest Bár, a Quimby, az Ataru Taiko, a Coprive és a 100 Folk Celsius együttes. Szórakoztatónak ígérkezik március 12-én Badár Sándor és Aranyosi Péter humoristák fellépésével a Dumaszínház estje, valamint március 23-án Nagy Jonathán bűvészshow-ja.


A 20 éves Koprive Tamburazenekar március 9-én ad jubileumi koncertet a sportházban

Február 16-án az MMIK színháztermében egész estés műsort ad az Ungaresca Táncegyüttes, a Fő terén ünneplik  meg a tánc világnapját, május 24-én pedig ismét megrendezik a Quadille Táncfesztivált. A kicsikre is gondoltak a szervezők, többek között március 20-án és 21-én gyermek művészeti fesztivált, március 22-23-án pedig regionális középiskolai színházi találkozót szerveznek. Részletek a www.agorasavaria.hu oldalon olvashatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.