EUR: 338,35 Ft
CHF: 318,98 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb XXIII.kerület

Tehetségeket kutat a soroksári edző

Két egymást követő hétvégén focista lurkók lepték el az Aréna Törökbálint műfüves pályáit, hogy négy korosztályban rangos tornán mérjék össze tudásukat. Ollé Tamás, az Aqua Youth Talent Cup szervezőjének hívó szavára hazai és külföldi klubok egyaránt indítottak csapatokat, hogy a tehetségek színvonalas versenyen fejlődhessenek.

A szülők egész nap szurkoltak a gyerekeknek (fotók: Szerbák Elek)

− A fiatal tehetségek kupájának célja az utánpótláskorú labdarúgók legmagasabb szintű versenyeztetésének megteremtése volt, hazai és nemzetközi csapatok részvételével − mondta lapunknak a Soroksáron élő Tamás. − A 2017-ben indított sorozat eddig mintegy 260 csapat és háromezer gyermek számára biztosított versenyzési lehetőséget. A téli sorozatnak nyári párja is van, sőt idén már március 15-én is rendezünk tornát.


Ollé Tamás hívó szavára azonnal jönnek az utánpótlás csapatok (fotó: Szerbák Elek)

Februárban a 2008 és 2011 között születettek rúgták a bőrt. Az utánpótlásban meghatározó magyar klubok mellett Szlovákiából is érkeztek csapatok. A torna rangját jelzi, hogy a helyek minden kategóriában hamar beteltek, több együttes is lemaradt a tornáról.

A kapusoknak is jól kell bánni lábbal a labdával (fotók: Szerbák Elek)

Egy pillanatra sem volt megállás (fotók: Szerbák Elek)

Hangsúly az egyéni képzésen

Egyéni képzés a
Marczibányi Sportcentrumban
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kis létszámú csoportokban, a gyerekeknek változatos feladatokat adva, speciális módszert alkalmaz a N.O.R.T. Complex Football hétköznap esténként. Ollé Tamás kollégájával, Németh Rolanddal intelligens labdarúgókat kíván nevelni az általuk alkalmazott képzéssel, amelyet már nemcsak a fővárosban, hanem például Szolnokon is alkalmaznak, valamint több klub is jelezte, szívesen fogadná a szakembereket, hogy kiegészítsék az edzéseiket saját módszereikkel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek