EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Tigrist fogadt örökbe Kabir Bedi

A Sandokan című sorozat színésze, Kabir Bedi ma ellátogat a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, hogy örökbe fogadjon egy tigrist.

Az indiai sztár egyébként szombaton az olasz zeneszerző testvérpár, Guido és Maurizio koncertjének lesz a sztárvendége. Kabir nagyon örül a felkérésnek, hiszen harminchat évvel ezelőtt már járt Budapesten, a Lokálnak adott interjújában pedig azt is elárulta, hogy milyen emlékek fűzik hozzánk, magyarokhoz. – A magyaroktól olyan sokat kaptam, hogy sosem fogom tudni meghálálni – nyilatkozta Bedi.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.