EUR: 335,50 Ft
CHF: 306,18 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Tilla: Néha megőrjítem a fiaimat

Tilla fiai sokban hasonlítanak édesapjukra, aki már 18 éves korában elköltözött otthonról. Habár a műsorvezető gyermekei még otthon laknak, ő is tart attól a naptól, mikor mindhárman kirepülnek a családi fészekből. 

– Alapvetően nem voltam rossz kamasz, de nagyjából csak aludni jártam haza. A barátokkal rengeteget jártunk szórakozni. 18 évesen aztán elköltöztem otthonról az akkori barátnőmmel. Vágytam a szabadságra, függetlenségre és arra, hogy a szüleim ne kérdezgessék folyton azt: hova mész? Hol voltál? Mikor jössz haza? A magam ura akartam lenni – kezdte Tilla a Lokálnak. A műsorvezető utólag megérti szülei aggódását, hiszen ő is hasonlóan „idegesítő” fiai számára.


– Én is beleestem a szüleim hibájába, mert ugyanazt csinálom, amit korábban utáltam. A két nagyobbik fiam olyan mint én voltam. Mindig mennek valahova, én pedig mindig megőrjítem őket a kérdéseimmel – nevet fel. – Ma már tudom, hogy ez normális reakció, hiszen már a másik oldalon állok. Próbálom azért visszafogni magam. Hagyni kell, hogy azt csinálják, amit akarnak, de ott állni mellettük, segíteni őket, és adott esetben terelgetni. A gyermekeim pedig tudják, hogy nekem bármit elmondhatnak, mert nemcsak az édesapjuk, de a barátjuk is vagyok – mondta a műsorvezető, aki azért tart attól a naptól mikor minden gyermeke elköltözik otthonról.

– Andor húszéves, és bizony nála már közel van az a nap, mikor elköltözik. Félek kicsit, mert ez azt fogja jelenteni, hogy a feleségemmel, Krisztával átléptünk egy másik életszakaszba, ahol már csak ketten vagyunk, a fiaink pedig külön élnek, és idővel saját családot alapítanak.  Ezért is jó a nagy család, hiszen a legkisebb, Félix még csak tízéves, úgyhogy vele ki tudjuk tolni ezt az időt – mosolyodott el a műsorvezető, aki mostanság csupa új dolgokban próbálja ki magát. A TV2 Csak show és más semmi műsorában zsűriként szerepelt, és a jogosítványt is megszerezte.


– Ez egy sokkal kényelmesebb feladat volt. Teljesen át tudtam magamat adni a produkciónak, mert nem az én felelősségem volt levezényelni a műsort. A vezetés pedig szintén egy újdonság az életemben. Már egy ideje gondolkodtam azon – főleg a téli hideg időben –, hogy jó lenne vezetni. Most pedig rá is szántam magam. Néhány hete kaptam meg a jogsimat, és azóta folyamatosan az új Volvómmal szelem az utakat.

Till Attila Tilla A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek