2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen – mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak.

Halász János szerint a brüsszeli bizottság alelnöke visszaél hatalmával, és pozícióját kihasználva “úton-útfélen Magyarországot támadja”, holott valójában választási kampányt folytat a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként.


A Fidesz frakciószóvivője azt mondta: Soros György és hálózata Timmermanst akarja látni az Európai Unió élén, mert vele akarják megvalósítani és felgyorsítani a “Soros-terv” végrehajtását.

“Nem véletlenül adogatják a kilincset egymásnak Timmermans irodájában a Soros-hálózat tagjai” – fogalmazott, hozzátéve: Soros György is csak az utóbbi időben legalább négyszer találkozott vele.


Frans Timmermans eddig is aktívan közreműködött a bevándorláspárti javaslatok előkészítésében: erőlteti a kvótát, javasolta a Soros-szervezetek támogatásának háromszorosára emelését, sürgeti a migrációt elutasító országok megbüntetését és a gazdasági migráció legalizálását – sorolta a fideszes politikus.

Halász János szerint Frans Timmermans azért támadja szinte napi rendszerességgel Magyarországot, mert a magyar emberek és a magyar kormány a “Soros-terv” útjában áll. Ezzel ő maga is egyértelművé tette, hogy a mostani európai parlamenti (EP) választás a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca – zárta szavait a szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek