EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Titkos vágya teljesült Nagy Grétinek

Nagy Gréti divattervező bakancslistáján régóta szerepelt, hogy eljusson az Indiai óceán ölelésében található Maldiv szigetekre. Párja Valentin napra meglepte az úttal.

Az ismert divattervező egy utazós műsorban csodálkozott rá először a Maldiv szigetek varázslatos hangulatú világára. Mire a kisfilm véget ért, Gréti tudta, hogy mindenképpen el kell utaznia az Indiai – óceán ölelésében fekvő szigetekre.


„A párom Valentin napi ajándékként lepett meg ezzel az úttal. Nem is tudta, hogy ezzel milyen régi, titkos vágyamat teljesítette – mesélte Gréti. – Az óceán partján apró szemű, fehér homok fogadott, napernyők helyett pálmafák adtak árnyékot. A parton a 34 fokos sekély vízben ismeretlen ízű koktélokat szürcsöltünk, a lábunk mellett örökké éhes kiscápák, apró, színes halacskák ficánkoltak. Hajnalban vad delfinek kísérték a motorcsónakunkat, amikor pedig az óceánban búvárkodtam, olyan színes világ fogadott a mélyben, hogy úgy éreztem, mintha egy akváriumba merültem volna le. A szállásunkon viszont nomád körülmények uralkodtak, mivel a fürdőszoba a szabadban volt, így gyakran gyíkok is megjelentek a kádban. A hazautazás előtt óvatosan csomagoltam el a ruháimat, nehogy hazahozzak egy kellemetlen vendéget.”

Gréti állítja, ez volt élete legromantikusabb vakációja. De amint hazatért, máris belevetette magát a munkába.


„Úgy tűnik, a közelgő tavasz meghozta a fiatalok házasodási kedvét, mert amíg nyaraltam, javarészt esküvői ruhákat rendeltek tőlem. Most reggeltől estig dolgozhatok, nehogy bárki is lemaradjon miattam élete legszebb napjáról – mondta az ismert divattervező.

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.