EUR: 314,57 Ft
CHF: 278,89 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Sport

Több, mint kellemetlen! Hosszú Ka­tin­ká­t elkerülte az operatőr

Egészen meglepő dolog történt  a szom­bati ma­gyar-szlo­vák rang­adó közvetítésén, az FC DAC-SK Slo­van meccsen.

A csúcsrangadóra, ahol felavatták a dunaszerdahelyi MOL Arénát Hosszú Katinkát is meghívták, hogy ő végezze el a kezdőrúgást.


A háromszoros olimpiai bajnok úszónő 12 ezer lelkes magyar szurkoló előtt végezte el a meccs kezdőrúgását. Szlovák és magyar nyelven is bejelentették a stadionban, hogy ki érkezik a pályára, és Katinka óriási ovációban részesült. Amíg azonban a helyszínen mindenki Magyarország büszkeségét, az Iron Ladyt nézte, addig a tévénézők keveset láttak az úszónőből – írja a Ripost.

A portál beszámolójából kiderül, hogy valamilyen oknál fogva a szlovák tévé operatőre kizárólag addig fókuszált Katinkára, amíg az úszónő háttal állt a kamerának és elpasszolta a labdát. Utána már nem foglalkozott a világklasszissal, szemből és közelről egyszer sem került Katinka a képernyőre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót, a Juventus portugál sztárját, aki obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

  • Törőcsik a Pénzügyőr-pályán cselezget

    Törőcsik a Pénzügyőr-pályán cselezget

    Ha Törő így folytatja, talán egy öregfiúk csapatában is helyet kaphat. Másfél évvel ezelőtt még csak a szanatórium folyosóján passzolgatott az Újpest legendás futballistája, most pedig rendszeresen rúgja a bőrt a pasaréti pályán.