2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Tóth Kiara: Akkor lettem felnőtt, amikor a barátom elhagyott

Szerelmi bánat emészti Tóth Kiarát, Az ének iskolája című tehetségkutató műsor egykori döntősét. Bánatát szívesen megosztaná műsorbéli osztályfőnökével, Szandival, akit öt éve látott utoljára.

Tóth Kiara nevét öt éve ismerte meg az ország, amikor a TV2-n a Friderikusz Sándor vezette Az ének iskolája című tehetségkutató műsorban a döntőig menetelt. A műsorban Szandi volt az osztályfőnöke, a mentora, picit anyja helyett az anyja is. Kiara akkor tizenhárom éves volt, azóta fellépett már falunapok kopott szabadtéri színpadán éppúgy, mint fényes báltermekben.


A lány ma is él, ahol reggelente őzikék köszönnek be az ablakán, rókák surrannak el az ajtó előtt. Kiarát – miközben érettségire készül – a Nemzeti Lovas Színház felkérte a Csárdáskirálynő című darabban Sylvia, a Mágnás Miskából pedig Rolla szerepére. Azonban a lány a sikerei ellenére mégis szomorú.

„Pár hete lettem felnőtt, amikor a barátom elhagyott. Nekem ez volt az első, nagy szerelem, picit bele is haltam a szakításba – sóhajtotta Kiara. – Egyre több szál köt a fővároshoz, amit a barátom nehezen viselt. Úgy érezte, kapcsolatunk nem bírja ki a távolságot, ezért szakított velem.” Kiara megsiratta a szerelmét, de most csak előre néz. A közelgő érettségire és a bemutatójára készül. „Van úgy, hogy Budapesten hajnalig tartanak a színházi próbák, és csak havonta jutok haza. Olyankor hosszan ölelem az édesanyámat és a kistestvéreimet. Szandival öt éve nem találkoztam, pedig most jó lenne, ha ezekben a nehéz napokban tanácsot adna.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.