EUR: 336,04 Ft
CHF: 312,88 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Tóth Vera: Szeretnék anyuka lenni

Tóth Verára több év egyedüllét után rátalált a szerelem. Az énekesnő úgy érzi, magánélete végre révbe ért, és késznek érzi magát az anyaságra. A teljes boldogsághoz már csak egyvalami hiányzik: szeretne még 15 kilótól megszabadulni. 

Tóth Vera hihetetlen átváltozáson ment keresztül az elmúlt években. Gyomor-bypass-műtétjének és teljes életmódváltásának köszönhetően közel ötven kilótól szabadult meg. A fogyástól pedig kívül-belül megújult, és elmondása szerint ma már egy sokkal magabiztosabb nő néz vissza rá a tükörből.


– Még sosem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Sokat szenvedtem, mire ide eljutottam, de megérte. A testem most már folyamatos odafigyelést igényel, hogy ez így is maradjon. A műtétnek köszönhetően csak kis adagokat eszem, és a cukros, zsíros ételektől fáj a gyomrom, úgyhogy a táplálkozással nincs gond. A rendszeres sportolást pedig igyekszem visszaépíteni a mindennapjaimba. A téli időszakban mindenki kicsit jobban elengedi magát, de most kezdem újra formába hozni magam, hogy bírjam a koncerteket – kezdte Vera a Lokálnak.

– Nem vagyok még teljesen elégedett magammal. Van rajtam 10-15 kiló plusz, amit le akarok adni. Hiába mondják, hogy így vagyok tökéletes, én tudom, hogy akkor leszek olyan, amilyen lenni szeretnék, ha ez lemegy. Nem manöken akarok lenni, csak van egy álomsúlyom, és a mostani még nem az. Egy ilyen nagy fogyásnál mindig az utolsó kilók leadása a legnehezebb, ráadásul a hormonális problémáim sem könnyítik meg a dolgom – tette hozzá. A 33 éves énekesnő egy évvel ezelőtt azt nyilatkozta lapunknak, hogy az életéből már csak egy megértő társ hiányzik, aki néhány hete meg is érkezett, Pauli Zoltán borász és séf személyében.


– A legjobbkor csöppent az életembe a párom. Mind testileg, mind lelkileg készen álltam egy új szerelemre. Teljesen máshogy élem meg, mint az eddigi kapcsolataimat. Ez egy igazi felnőttszerelem, amely már sokkal mélyebb, nyugodtabb és tartalmasabb, mint a korábbiak voltak. Jó érzés, hogy van egy férfi az életemben, akire tudok támaszkodni, akiben bízhatok, és adott esetben megoszthatom vele a gondjaimat. A családalapítás még várhat, de szeretnék anyuka lenni. Egyelőre a zenei dolgok vannak előtérben. Szerencsére rengeteget koncertezem, és minden sokkal jobb így, hogy teljes harmóniában vagyok magammal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.