EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,51 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Tóth Vera: Szeretnék anyuka lenni

Tóth Verára több év egyedüllét után rátalált a szerelem. Az énekesnő úgy érzi, magánélete végre révbe ért, és késznek érzi magát az anyaságra. A teljes boldogsághoz már csak egyvalami hiányzik: szeretne még 15 kilótól megszabadulni. 

Tóth Vera hihetetlen átváltozáson ment keresztül az elmúlt években. Gyomor-bypass-műtétjének és teljes életmódváltásának köszönhetően közel ötven kilótól szabadult meg. A fogyástól pedig kívül-belül megújult, és elmondása szerint ma már egy sokkal magabiztosabb nő néz vissza rá a tükörből.


– Még sosem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Sokat szenvedtem, mire ide eljutottam, de megérte. A testem most már folyamatos odafigyelést igényel, hogy ez így is maradjon. A műtétnek köszönhetően csak kis adagokat eszem, és a cukros, zsíros ételektől fáj a gyomrom, úgyhogy a táplálkozással nincs gond. A rendszeres sportolást pedig igyekszem visszaépíteni a mindennapjaimba. A téli időszakban mindenki kicsit jobban elengedi magát, de most kezdem újra formába hozni magam, hogy bírjam a koncerteket – kezdte Vera a Lokálnak.

– Nem vagyok még teljesen elégedett magammal. Van rajtam 10-15 kiló plusz, amit le akarok adni. Hiába mondják, hogy így vagyok tökéletes, én tudom, hogy akkor leszek olyan, amilyen lenni szeretnék, ha ez lemegy. Nem manöken akarok lenni, csak van egy álomsúlyom, és a mostani még nem az. Egy ilyen nagy fogyásnál mindig az utolsó kilók leadása a legnehezebb, ráadásul a hormonális problémáim sem könnyítik meg a dolgom – tette hozzá. A 33 éves énekesnő egy évvel ezelőtt azt nyilatkozta lapunknak, hogy az életéből már csak egy megértő társ hiányzik, aki néhány hete meg is érkezett, Pauli Zoltán borász és séf személyében.


– A legjobbkor csöppent az életembe a párom. Mind testileg, mind lelkileg készen álltam egy új szerelemre. Teljesen máshogy élem meg, mint az eddigi kapcsolataimat. Ez egy igazi felnőttszerelem, amely már sokkal mélyebb, nyugodtabb és tartalmasabb, mint a korábbiak voltak. Jó érzés, hogy van egy férfi az életemben, akire tudok támaszkodni, akiben bízhatok, és adott esetben megoszthatom vele a gondjaimat. A családalapítás még várhat, de szeretnék anyuka lenni. Egyelőre a zenei dolgok vannak előtérben. Szerencsére rengeteget koncertezem, és minden sokkal jobb így, hogy teljes harmóniában vagyok magammal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.