EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,51 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Túl van a műtéten Nagy Feró

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, térdműtétre készült Nagy Feró, akit mostanra már meg is operáltak.

A rockert régóta kínozta fájós térde, egy porc vált le benne, most azonban megkönnyebbült, hogy átesett a beavatkozáson. A Beatrice frontembere pedig épphogy csak magához tért az altatásból, máris a főorvos asszonynak udvarolt. „Az altató főorvos asszony egy tündér volt, mire komolyabban elbeszélgettünk volna, már be is aludtam, és már csak arra ébredtem, hogy túl vagyok rajta. Mármint a műtéten” – viccelődött a Facebookon Feró, akit tegnap már haza is engedtek a kórházból.


(Fotó: Facebook)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.