EUR: 334,57 Ft
CHF: 304,32 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Belföld

Újabb borzalmas baleset az autópályán, élőzés miatt – Videó!

Úgy tűnik, vannak emberek, akik képtelenek tanulni mások tragédiájából. Nem először történt, hogy szörnyű balesettel zárul egy a Facebookon élőben közvetített utazás.

Most egy román kisbusz csapódott a szalagkorlátnak, miközben a sofőr a telefonján rögzítette az egészet.

A járműben  öten utaztak, mindannyian megsérültek az ütközéskor – írja a Mediafax.ro.

A portál úgy tudja, a kisbuszt egy 30 éves férfi vezette.

2018 májusában számoltunk be arról, hogy élőben közvetítette az egyik közösségi portálon a kilenc ember halálát okozó ceglédberceli balesetet a kisbusz sofőrje.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön az újabb gazdaságvédelmi akcióterv

  Jön a második gazdaságvédelmi akcióterv, a negatív gazdasági folyamatok csökkentése céljából. Az ellenzéknek gyereknapot tartana a kormány, mert nem képesek felnőttként viselkedni a parlamentben.

 • Folyamatosan provokál az ellenzék

  Folyamatosan provokál az ellenzék

  Tarthatatlan állapotok uralkodnak a parlamentben. Az ellenzéki képviselők ugyanis Mónika – show színvonalú beszólogatásokkal és állandó provokálással igyekeznek fenntartani a káoszt az Országgyűlésben.

 • Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Gyurcsány embere zsarolhatta Borkait

  Ezer szállal kötődik Borkai Zsolt feltételezett zsarolója Gyurcsány Ferenchez és a DK-hoz. A korábbi válogatott labdarúgó Póczik József a 2014-es önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a Gyurcsány-párt színeiben, majd egy évvel később a párt alelnöke lett Győrben.

 • Segítenek leszokni a cigiről

  Segítenek leszokni a cigiről

  Mindenki kaphat szakmai segítséget a dohányzásról leszokáshoz, amelyben az akarat a legfontosabb, ezért szakszerű segítséggel meg kell erősíteni és támogatni kell a magatartásváltást – jelentette ki Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár tegnap a „Ne gyújts rá!