EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Szolnok

Újabb kutakat fúrnak

Az Oil & Gas Development Kft. már 2016 óta dolgozik Szolnok térségében, az akkoriban megnyitott kútjaik olajat és földgázt termelnek ki. A cég a következő 2-3 hétben újabb kutakat fúr, amelyek egyenként akár a napi 100–150 ezer köbméteres teljesítményt is elérhetik.

Szolnok, 2019. február 7.
Szakemberek a fúrószár hosszabbításához készülnek egy cseh gyártmányú fúróberendezésnél Szolnok határában 2019. február 6-án este. Újabb kutakat fúr a jász-nagykun-szolnoki megyeszékhely térségében a következő egy-két hónapban a kőolaj- és földgázkitermelő O&GD Central Kft. Az újabb kutak gáztermelése egyenként akár a napi 100-150 ezer köbmétert is elérheti.
MTI/Mészáros János

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.