EUR: 322,00 Ft
CHF: 287,67 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb IV.kerület

Újpesti szurkolók segítik Tomek Zoli gyógyulását

A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert szurkolói körökben. A 42 éves, kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt másfél évben az egész magyar sporttársadalom összefogott.

Zoltán a leukémia egyik ritka fajtájától szenved. Kemoterápiás és egyéb gyógyszeres kezelései során több mint egy évet töltött kórházban. Tavaly nyáron aztán úgy tűnt, minden rendben van. A kezelések használtak, Zoli újra dolgozhatott, folyamatosan tért vissza az ereje. Azonban az elmúlt hetekben rossz hírek érkeztek, ismét kórházba került. A közelgő csontvelő-átültetés előtt – ami a remények szerint a teljes gyógyulást eredményezi – még több kisebb-nagyobb beavatkozást kell végrehajtaniuk az orvosoknak.


Az újpesti drukkerek nem először fogtak össze Zoliért
Fotó: Facebook

Az UTE Volley Ultras szurkolói csoport tagjai – akik már korábban is támogatták Zoli gyógyulását – a szomorú hírek hallatán ismét összefogtak, és hivatalos Facebook-oldalukon árverésre bocsátottak egy az UTE és a Fatum-Nyíregyháza játékosai által aláírt röplabdát. Erre kizárólag a közösségi oldalon, az eredeti poszt alatt, kommentben lehet licitálni, az összeg megjelölésével. Az árverés február 20-án 12 órakor zárul, a befolyt összeget teljes egészében Tomek Zoltán gyógykezelésére ajánlják fel.

Erre a dedikált röplabdára lehet licitálni
Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek