EUR: 335,33 Ft
CHF: 306,48 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb IV.kerület

Újpesti szurkolók segítik Tomek Zoli gyógyulását

A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert szurkolói körökben. A 42 éves, kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt másfél évben az egész magyar sporttársadalom összefogott.

Zoltán a leukémia egyik ritka fajtájától szenved. Kemoterápiás és egyéb gyógyszeres kezelései során több mint egy évet töltött kórházban. Tavaly nyáron aztán úgy tűnt, minden rendben van. A kezelések használtak, Zoli újra dolgozhatott, folyamatosan tért vissza az ereje. Azonban az elmúlt hetekben rossz hírek érkeztek, ismét kórházba került. A közelgő csontvelő-átültetés előtt – ami a remények szerint a teljes gyógyulást eredményezi – még több kisebb-nagyobb beavatkozást kell végrehajtaniuk az orvosoknak.


Az újpesti drukkerek nem először fogtak össze Zoliért
Fotó: Facebook

Az UTE Volley Ultras szurkolói csoport tagjai – akik már korábban is támogatták Zoli gyógyulását – a szomorú hírek hallatán ismét összefogtak, és hivatalos Facebook-oldalukon árverésre bocsátottak egy az UTE és a Fatum-Nyíregyháza játékosai által aláírt röplabdát. Erre kizárólag a közösségi oldalon, az eredeti poszt alatt, kommentben lehet licitálni, az összeg megjelölésével. Az árverés február 20-án 12 órakor zárul, a befolyt összeget teljes egészében Tomek Zoltán gyógykezelésére ajánlják fel.

Erre a dedikált röplabdára lehet licitálni
Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.