EUR: 323,44 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Utcára kerülhet Charlie Sheen

Charlie Sheen egyre lejjebb csúszik. Az egykor sikeres színésszel függőségei és HIV-betegsége miatt ma már senki nem akar együtt dolgozni. Sheennek pedig komoly tartozásai vannak az adóhatóság felé, akik most le akarják foglalni otthonát. 

Profimedia, Splash – aktivní

Charlie Sheen helyzete egyre kilátástalanabb. A színész méltósága, munkája után most az otthonát is elveszítheti. Több millió dollárral tartozik az adóhatóságnak, akik megelégelték, hogy Sheen évek óta nem törleszt, és a napokban közölték vele: lefoglalják otthonát, neki pedig egy hónapon belül ki kell költöznie. A Két pasi meg egy kicsi sztárja kétségbeesett és kikészült, hiszen nem tudja kifizetni tartozását és nincs hova mennie. Teljesen egyedül maradt, négy gyermeke közül egyikkel sem ápol jó kapcsolatot, három testvére és barátai is elfordultak tőle sorozatos botrányai után.


Az 53 éves színész gondjai 1996-ban kezdődtek, amikor korábbi barátnője azzal vádolta meg, hogy rátámadt. Később a kokain és az alkohol rabjává vált. Többször volt már elvonón, de nem sikerült végleg leszámolnia függőségeivel. Emiatt évek óta nem jutott semmilyen szerephez, amely anyagilag is nagyon megviseli. 2015-ben beismerte, hogy HIV-fertőzött. Ezután több szexpartnere is beperelte, akik azt állították, Charlie óvszer nélkül közösült velük, és nem figyelmeztette őket betegségére. A sztár mindent tagadott, elmondása szerint amióta tudja, hogy fertőzött minden alkalmi partnerének beszámol állapotáról.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.