EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Miskolc

Úton, útszélen az Ifjúsági Házban

Zenefotók és egyebek alcímmel nyílik Szűcs Árpád fotókiállítása február 15-én, 16.30-kor az Ifjúsági Ház Fotógalériájában.

– 1986-tól fényképezek hivatásszerűen is, különös lelkesedéssel örökítem meg Miskolcot és környékét, kulturális örökségeit, eseményeit. Munkáim többnyire idegenforgalmi és kulturális kiadványokban, hirdetésekben jelennek meg. A kiállítás címe – „Úton, útszélen” –, az itt látható képek születésének kettősségét jelzi. „Úton”, a „Zenefotók” és a „Táncvirágok” című sorozat fotói készülnek, melyeken az események hangulatának, egyediségének megörökítésével próbálkozom. „Útszélen” azon képek jelképes címkéje, amelyeknek a világra való apró rácsodálkozás az ihletője. Erdőrészlet, ablakon beeső fény, és akár szó szerint útszéli pocsolya vagy kóró, amik megszólíthatnak, ha nem csak elmegyünk mellettük – mondta a művész.

Szűcs Árpád (jobbra) 1986 óta fotózik hivatásszerűen

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.