EUR: 335,59 Ft
CHF: 306,68 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Vajna Tímea az elhunyt férjével beszéli meg a fájdalmát

A mai napig spirituális kapcsolatban áll elhunyt férjével Vajna Tímea. A 75 évesen meghalt producert csütörtökön helyezték végső nyugalomra a Fiumei Úti temetőben.

A fiatalon megözvegyült asszony töretlenül hisz a köztük lévő láthatatlan kötelékben, ami 49 napig tartja a földön az elhunyt producer lelkét – írja a Borsonline.hu.


Nyilatkozott a család egyik jóbarátja a január 20-án bekövetkezett váratlan tragédia után, és a Lapnak elmondta, hogy az özvegy próbál minden negatív energiát kizárni az életéből, és inkább Vajna bú­csúztatójának szervezésére koncentrál.

– Timi a férje elvesztésekor még fel sem fogta, hogy Andy már nincs többé. Szerintem csak a temetésen tudatosult benne, hogy örökre elment. Eddig tartotta magát, és erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, és állandó rosszullétek gyötrik. Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve, és fogalmam sincs, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek… – mondja aggódva a filmügyi kormánybiztos egyik ismerőse, aki szerint az özvegy családja egy percre sem hagyja magára Timit, írja a Borsonline.hu.


– Állandó felügyelet alatt áll, mindig van vele valaki. Vagy a szülei, vagy a testvére, vagy a barátai látogatják meg, Rá­adásul még hátra van az amerikai búcsúztató is, most épp az­zal van elfoglalva. Ha minden igaz, akkor azt február kö­zepén fogják megtartani, utána azonban úgy tudom, hogy egy időre hazaköltözik, mert még rengeteg elintéznivalója van Magyarországon. Ráadásul még Andyvel is dolga van… – idézi a lap a neve elhallgatását kérő barát szavait, aki szerint a feleséget manapság egyre jobban foglalkoztatja a spiritualitás, a láthatlan világ.

A barát azt is elmondta, az özvegyet mindig is érdekelte az az ezotéria.

Úgy tudni, a fájdalmát sem pszichológussal tárgyalja meg, hanem a családjával és a férjével. Bármennyire is furcsán hangzik – fűzi hozzá a bennfentes, aki szerint a feleség mind a mai napig spirituális kapcsolatban áll az elhunyt filmproducerrel – derül ki a cikkből.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek