EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Extra

Vajna Timi: Andy itt lesz velem, amíg csak akarom!

Nehéz könnyek nélkül hallgatni, olvasni Vajna Tímea búcsúját Andy Vajnától. A legendás producer 74 éves korában Budapesten, saját otthonában hunyt el január 20-án. Timi pedig úgy érzi, hogy Andy lelke még vele van.

„Az esküvőnkön azt mondtad, hogy igaz, hogy 38 évet kellett várnod rám, de visszahoztam a fiatalságodat, és mindig azt mondtad, hogy annyira hülye vagyok, hogy mindig én tudlak csak igazán megnevettetni, és te is megnevettettél mindig. Senki sem gondolta egyébként, hogy mi itt maradunk és ő megy el, mert mindig azt mondta, hogy ő mindannyiunkat túlél” – mondta Timi Andy Vajna halotti torán, az özvegy saját Instagram-oldalán mutatta meg az erről készült felvételt. Timinek gyakran elcsuklott a hangja, de végig tartotta magát. Arról is beszélt, hogy Andy Vajna óriási űrt hagyott az emberek szívében és nincs még egy olyan ember a földön, mint ő, aki halhatatlan tud maradni a filmjeivel, a tetteivel, a jóságával és a szeretetével.
„Nagyon hiányzol nekem és mindenki másnak… szeretnék elbúcsúzni az állatok nevében is. (…) Andy egy zseni volt, Hollywood úttörője, és annyira kreatív volt és kitartó és maximalista hogy nemcsak magából hozta ezt ki, de másokból is.  Borzasztóan fognak hiányozni a hosszú beszélgetések a fürdőkádban, egyébként minden nagyszerű gondolata és ötlete a fürdőkádban született. (…) Amikor bemegyek a házba, akkor nagyon rossz így egyedül. Mindig ott látom, hogy nézi a filmeket… és ott van velem és érzem, hogy itt lesz velem amíg csak akarom” – tette hozzá az özvegy, aki a végén filmes idézettel búcsúzott.
„Imádtál jókat enni és szivarozni. Ezt mindenki tudja. Hiába figyelmeztettünk, hogy elég, elég, elég, de te azt mondtad, hogy csak úgy tudsz élni, ahogy neked jól esik. Az utolsó hetekben rengeteget néztük a Bohemian Rhapsody-t (Bohém rapszódia, Freddie Mercury életet feldolgozó mozi – a szerk.), és megmondtad, hogy Golden Globe-ot fog nyerni. Hát meg is nyerte. Úgyhogy Freddie Mercury szavaival búcsúznék tőled, ami abszolút rád vall, hiszen te is ezt mondanád. »Ha holnap minden véget érne, én ugyanúgy kezdeném újra elölről«. Nagyon szeretünk, mindenki nagyon sokat köszönhet neked, és halhatatlan maradsz a szívünkben. Isten veled!


Los Angelesben is eltemetik
Az egykori filmügyi kormánybiztos budapesti temetése után hamvainak egy részét Los Angelesben helyezik örök nyugalomra fia, Justin és szülei mellett – írta meg a Blikk. A szertartás várhatóan a február 24-i Oscar-gála előtt lesz, hogy minél többen leróhassák a kegyeletüket. A Blikk úgy tudja, Andy Vajna hamvait a héten szállítják Los Angelesbe, és Tímea is kiutazik.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek