2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Extra

Valentin-nap alkalmából üzentek a sztárok

Noha a sztárok gyakran féltve őrzik magánéletüket, Valentin-nap alkalmából most kivételt tettek, és a Lokálon keresztül üzentek szerelmeiknek. Van köztük olyan, aki esküvőre, babára vágyik, egyesek azonban csak abban bíznak, hogy adatik nekik még néhány szép év kettesben.

Korda György és Balázs Klári, 38 éve házasok:
– Nagyon szeretlek Klárika, kérem, hogy nagyon vigyázz az egészségedre, hogy minél tovább vigyázhass rám is – üzente feleségének Gyuri bácsi, aki 38 évvel ezelőtt vette feleségül Klárikát, akivel azóta is boldog. Az énekes ráadásul úgy véli, hogy a Valentin-napot ők hozták be Magyarországra. A szerelmesek ünnepe Amerikából ered, és miután mi közel harmincszor jártunk a tengerentúlon, talán nem túlzás azt állítani, hogy a Valentin-nap nekünk köszönhetően terjedt el hazánkban – árulta el Korda György.


Fotó: Lokál

Balázs Andi és párja, Gábor, 16 éve együtt:
– Gáborral ez lesz a tizenhatodik Valentin-napunk, és ha mindent jól csinál, akkor a huszadikon elvehet feleségül – jelentette ki a színésznő, aki az elmúlt időszakban párjával együtt összesen 30 kilótól szabadult meg. – Hálás vagyok neki, hogy támogatott az életmódváltásban, egy éve pedig a dohányzásról is leszoktunk. Jobb formában vagyunk, mint valaha – tette hozzá Andi.

Schobert Norbi és Rubint Réka, 18 éve házasok:
– Azt üzenem a feleségemnek, hogy köszönöm, hogy elvisel engem, még akkor is, ha néha nem könnyű velem – mondta Norbi, aki 18 éve házasodott össze Rékával. A sztárpár azóta több alkalommal is bizonyította, hogy együtt megállíthatatlanok, nemrég A legbátrabb párosban követhettük végig küzdelmüket, de korábban a fitneszedző szívműtétekor is szükség volt a család összetartó erejére.


18 éve

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Cooky és Debi, 1,5 éve együtt:
– Debi mellett a világ legszerencsésebb emberének érzem magam. Ő a világ legjobb anyukája! Neki köszönhetem, hogy ma már egy szerető családban élek, minden álmomat valóra váltotta  – nyilatkozta a 49 éves Cooky, akinek fiatal kedvese, a 22 éves Debóra már a második gyermeküket várja. A pár bízik benne, hogy egyéves kisfiuk, Kevin mellé ezúttal egy kislány érkezik a családba. – Nagyon vágyunk egy kis hercegnőre, addig is élvezzük az életet hármasban, a Valentin-napot is a kicsivel töltjük – tette hozzá a rádiós.

(Fotó: Cser Dániel)

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer, 1,5 hónapja:
– 45 éves létemre most érzem azt, hogy megtaláltam az igazit. Köszönöm Jeninek a bizalmat, boldog vagyok, hogy a mi többéves barátságunk mára szerelemmé alakult át.  Nemrég jöttünk haza Thaiföldről, ahol tíz napot töltöttünk együtt, és úgy érzem, hogy ez idő alatt sokat mélyült a kapcsolatunk. Teljes a harmónia köztünk – szögezte le Tenya, aki valamivel több mint egy hónappal ezelőtt vállalta fel a kapcsolatát a 24 éves Jenivel.

Kapcsolódó Cikkek