2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb Dunaújváros

Vállalkozók bálja a Campus Arénában

Kilencedik alkalommal szervezi meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Vállalkozók Bálját február 9-én este 7 órától a Campus Arénában.

Az eseményt több különleges fellépő is színesíti majd, hiszen egyebek mellett Tolvai Renáta, a Megasztárból ismert énekesnő szórakoztatja a közönséget, de láthatják Pintér Kata kétszeres Pole Fitness magyar bajnok produkcióját, továbbá a 2018-as év előadóművésze díja nyertesének, Horváth Luca világbajnok légtornásznak, valamint a Pannon Oktatási Központ diákjainak műsorát.


Tolvai Reni lesz a bál egyik sztárvendége
Fotó: Mészáros Diána

A zenét egész este a Digitál zenekar szolgáltatja, az ételeket és italokat pedig büféasztalos formában kínálják a vendégeknek. Az eseményen adják át Az év dunaújvárosi vállalkozása díjat. Tombola is várja a résztvevőket, amelynek bevétele az országos szakmai versenyeken eredményesen szereplő diákok támogatását szolgálja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.