2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Vallomás Oszter feleségétől: Hét nővel csalt a férjem

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt házasságáról Failoni Donatella. A zongoraművésznő a Borsnak azt is elárulta, mikor lett elege férje kilengéseiből.

Oszter Sándor és felesége 2019-ben ünneplik majd házasságuk 40. évfordulóját, aminek apropóján azt is elárulta a lapnak, hogy mitől működik jól mind a mai napig a házasságuk.


– Két stabil pont van a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, a másik pedig, hogy rendkívül türelmes vagyok vele. Persze volt, amikor elegem lett, és csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni – mondta a Borsnak Oszter Sándor felesége, aki igazi olasz asszonynak, „mammanak” tartja magát, leszámítva azt, hogy rendre szemet huny férje hűtlensége felett.

Donatella a lapnak azt is elárulta, hogy rengeteg “jóakarója” hívta őt telefonon.


– Sor­ra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, há­rom, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Min­dig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az em­ber, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja. Még ma is körülzsongják a fiatalok, de már nem tud velük mit kezdeni. Mi újat tudnának neki mutatni? Az égvilágon semmit! – mondta nevetve Do­natella, majd hozzáteszi: bár a házasságukban szinte sem­mi sem stimmel, mégis ki­tartanak egymás mellett.

A művésznő azt sem titkolja, számára azonban kötelező volt a hűség.

– Kivéve, ha egyszer visszanyal az a bizonyos fagyi, és én lépek félre. Na, akkor lenne nemulass. Sándor azt mondta, én addig léphetem át a ház küszöbét, amíg hű vagyok hozzá. Vele ellentétben én ezt be is tartom. 1979-ben esküdtünk meg, amit a huszonöt éves évfordulónkon meg is erősítettünk. Bár most nem készülünk újabb esküvőre, de remélem, hogy az ötvenediken is­mét sort kerítünk erre. Feltéve, ha megérjük az aranylakodalmunkat – tette hozzá a Borsnak a kitartó feleség.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.