EUR: 326,11 Ft
CHF: 290,63 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Váratlan fordulat! Szakított Rékasi Károly

Majd 6 év eltelte után Rékasi Károly úgy döntött távozik a József Attila Színháztól. A színész ősztől már nem lép színpadra az angyalföldi teátrumban.

„Nemcsák Károly igazgató úrnak már az évad elején megmondtam, hogy ha bizonyos ügyekben nem tudok előrébb lépni, távozni fogok. Így amikor időpontot kértem tőle, és bejelentettem a távozásomat, már nem érte váratlanul a hír. Az elköszönés után persze pocsékul éreztem magam, hisz mindig is azt vallottam, nekem két szakmai szerelmem van: a József Attila színház és a Barátok közt. Úgyhogy az elválás pont úgy fáj, mint egy szakítás” – idézi a Ripost a színészt, aki  a Story magazinnak beszélt döntése okáról.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.