2020. július 07., kedd
Apollónia

Extra

Vége! Abbahagyja a Trónok harca sztárja

Kissé besokallt a Maisie Williams, a Trónok harca Arya Starkja, aki a jövőjével kapcsolatban tett megdöbbentő nyilatkozatot.

A rajongók lélegzet-visszafojtva számolják a napokat április 15-ig, addig is be kell érniük a találgatásokkal és a színészek nyilatkozataival, amíg elkezdődik a Trónok harca utolsó évada. Legutóbb a már nem is annyira kicsi Arya Starkot alakító Maisie Williams beszélt a BBC-nek a terveiről. A fiatal színésznő jelenleg kissé kiábrándult a “show-biszniszből”.


Fotó: youtube

– A moziban jelenleg látható filmek többsége nem érdekel, azok a forgatókönyvek pedig, amelyeket olvastam és szerettem, sajnos nem kapnak elég támogatást a megvalósításra – idézte az interjút az Origo. A tévében szerinte jó lehetőségek vannak, hisz izgalmas hosszú időn át kibontani a karaktert, úgy véli azonban, hogy az is egy taposómalom lett, az alkotók és a színészek is minél több pénzt akarnak kisajtolni egy adott produkcióból.

 

 

Új fotók a befejező évadról


Az HBO legutóbb új fotókat közölt a befejező évadról, igaz ezek egyszerű zsánerképek, de a rajongók fantáziáját mégis megmozgatta. Jaime ugyanis Stark-páncélban látható, ami számos találgatásra adott okot.

 

Havas Jon fecsegett, Ygritte megsértődött

 

Közben az is kiderült, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington elárulta szerelmének, Rose Leslie-nek – aki korábban szintén szerepelt a sorozatban, ahol Jon szerelmét Ygritte-t alakította – elárulta, hogy végződik a széria. Harington az Origo szerint nem akarta elmondani a sorozat végét, de Rose addig erősködött, amíg végül mégis elárulta. Persze a színésznő ezután kiborult és három napig nem állt szóba párjával – legalábbis Harington szerint.

A Sansát alakító Sophie Turner is elárulta már mi lesz a sorozat vége. Sophie képtelen titkot tartani, így szerinte a stáb tagjai nem is mindent árultak el neki a történetből.

„Nagyon rosszul tudok titkot tartani. Nem is hiszem, hogy a stáb mindent elmondott nekem a forgatáson, mert tudják, mennyire nem megy ez nekem. A Trónok harca végét például már elmondtam több embernek. És nem, nem azért, mert alkoholt ittam. Úgy voltam vele, ha tudni akarják, elárulom. Amúgy ők nem random emberek, hanem olyanok, akiket jól ismerek és megbízom bennük! Tuti, hogy tudnak titkot tartani!” ­– árulta el a Cosmopolitan szerint Sophie egy amerikai magazinnak.

 

Gyászolják a sorozat végét

 

Korábban Kit Harington és a Daeneryst alakító Emilia Clarke is elárulta, hogy kiborultak, amiért véget ért a sorozat.

“Amikor egy sorozat befejeződik, olyan érzése van az embernek, mint amikor egy könyv utolsó lapjára ér. Gyászolja a karaktereket, a sztorit, az élményt, amit az alkotás okozott neki. Nem csak a nézők számára, de nekünk, színészeknek is valami hasonló megrázkódtatás lesz a Trónok harca nélkül élni, hiszen a stáb egy része 9 évig dolgozott A tűz és jég dala regények adaptációján” – idézte Kit Haringtot a Sorozatwiki.

Credit line: Profimedia, Landmark

„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta Emilia Clarke.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek