2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Visszatért New Yorkba Nanushka

Őszi sikerei után egyedi divatbemutatóval tért vissza a divatvilág elitjébe Sándor Szandra, a Nanushka márka tulajdonosa. A magyar divattervező múlt hét pénteken a 2019-es őszi-téli kollekcióját mutatta be a New York Fashion Weeken, ahova a Bors információi szerint hazánk egyik legismertebb modellje, Mihalik Enikő is elkísérte.

A bemutató több különlegességet is tartogatott, az egyik ezek közül, hogy Szandra nemcsak női, de férfikollekcióval is készült a világ legrangosabb divateseményére. Emellett Nanushka a hetvenes évekbeli stúdióját egy meglepetés előadással is megspékelte. A fiatal művésznek ez már a sokadik nemzetközi sikere, neki köszönhetjük, hogy Magyarország felkerült a divatipar térképére. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, letisztult kreációit olyan világsztárok is viselték már, mint Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence vagy Kendall Jenner.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.