2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Visszatért New Yorkba Nanushka

Őszi sikerei után egyedi divatbemutatóval tért vissza a divatvilág elitjébe Sándor Szandra, a Nanushka márka tulajdonosa. A magyar divattervező múlt hét pénteken a 2019-es őszi-téli kollekcióját mutatta be a New York Fashion Weeken, ahova a Bors információi szerint hazánk egyik legismertebb modellje, Mihalik Enikő is elkísérte.

A bemutató több különlegességet is tartogatott, az egyik ezek közül, hogy Szandra nemcsak női, de férfikollekcióval is készült a világ legrangosabb divateseményére. Emellett Nanushka a hetvenes évekbeli stúdióját egy meglepetés előadással is megspékelte. A fiatal művésznek ez már a sokadik nemzetközi sikere, neki köszönhetjük, hogy Magyarország felkerült a divatipar térképére. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, letisztult kreációit olyan világsztárok is viselték már, mint Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence vagy Kendall Jenner.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.