2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Viszkis: Hálás vagyok a sorsnak a kislányomért

51 évesen apa lett Ambrus Attila, azaz a Viszkis – írta meg először a Ripost. A kicsi az Anna nevet kapta az egykori bankrabló nagymamája után. Ambrus azt nyilatkozta a Lokálnak, hogy a kedvese egy hangot sem adott ki a szülés közben, és őt tartja a legkeményebb csajnak a világon.

– Úgy néz ki, hogy minden a helyére került, én vagyok a legboldogabb ember, és most már teljes a bakancslistám – kezdte a Lokálnak a büszke apuka, Ambrus Attila.
– A pici három és fél kilóval született, 55 centi, és ötszázadik gyerek volt a kórházban. Nekem egészen mostanáig az ötös szám soha nem hozott szerencsét, a kaszinóban sem, rengeteget veszítettem, de most már nagyon fogom szeretni. A szülésznő és az orvos szerint gyönyörű a kislányom, és persze ezzel csak egyet tudok érteni. Annyira hálás vagyok a sorsnak! Nyilván maga a szülés megviselte a feleségemet, de őszintén szólva egy igazi hős volt, egy hangot sem adott ki. Én még ilyen kemény nőt az életemben nem láttam. Féltem, hogy esetleg elájul, mert nem bírja a vért, de szerencsére nem történt ilyen. Persze megtettünk mindent, hogy felkészüljünk a baba érkezésére, olvastunk szakkönyveket, jártunk tanfolyamokra – tette hozzá Ambrus, aki bent volt a kedvese mellett, és végül ő vágta el a köldökzsinórt.
Ambrus Attila 13 évet ült börtönben a bankrablások miatt, szabadulása után keramikus lett, és akkor ismerkedett meg a nála 18 évvel fiatalabb Rékával, akivel három évvel ezelőtt vérszerződéssel kötötték össze az életüket. Kilenc hónappal ezelőtt pedig kiderült, hogy a lombikprogram segítségével végre ők is szülők lehetnek. Ambrus korábban a Lokálnak arról beszélt, hogy később elmondja a lányának, hogy mit követett el.
– Titkolhatnám, de előbb-utóbb rájönne, és joggal mondhatná nekem, hogy hiteltelen vagyok. Nyilván nem hároméves korában fogom elmondani, hogy bankrabló voltam, de később a saját szintjén mindenképpen elárulom neki. Biztos, hogy nem lesz egyszerű az életem, főleg, ha a gyerek a mi habitusunkat örökli. A feleségem azt mondta, hogy a kicsinek Vízöntő lesz a csillagjegye. Én nem értek hozzá… Gyakorlatilag csak köcsögöt csinálni és bankot rabolni tudok – mondta nevetve Attila, és a kicsi valóban Vízöntő lett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek