EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Kecskemét

Zebegény ihlette meg a művészeket

A 2018-as őszi III. Axon Művésztelepen készült csodálatos munkákból nyílt kiállítás a Kápolna Galériában. Tizenhárom kecskeméti kötődésű művész vett részt a zebegényi alkotótáborban, az ő műveiket mutatja be a tárlat.

A kiállítást Bruncsák András nyitotta meg, az ünnepségen részt vett Szemereyné Pataki Klaudai polgármester és Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester. Zebegény a legtöbb alkotó számára nem ismeretlen, a művészek közül korábban már többen jártak a Duna-parti községben, amely rendkívül inspirálónak bizonyult. A gyönyörű környezet hatása azonnal látszik, ha körülnézünk a kiállítóteremben: sok-sok gyönyörű alkotás született az egy hét alatt, és ez csak egy része az elkészült munkáknak.


A tárlat képeit február 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők

 

A tárlat képeit február 22-ig naponta 13–17 óráig tekinthetik meg az érdeklődők a Kápolna Galériában. A kiállító művészek: Balogh József, Benkó Ádám, Bruncsák András, Gyenes Péter, Kőmíves Luca, Madaras László, Nagy Mária, Skultéti Árpád, Szappanos István, Szeberényi Anna, Szuhaj György, Vass-Eysen Áron, Zsolczai Balázs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.