2019. november 22., péntek
Cecília

Sport

Zidane a Premier League-be tart?

Érdekes információt közölt a napokban az angol The Sun című újság. A lap szerint Zinedine Zidane válthatja a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzserét, Maurizio Sarrit.

Pályafutása talán legnehezebb időszakát éli át jelenleg Maurizio Sarri, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere. Az olasz mester csapata hétvégén megsemmisítő 6-0-ás vereséget szenvedett a Manchester Citytől és egyes hírek szerint az öltözőt is elvesztette. Az angol sajtó ezért kicsit megbolygatta az állóvizet az együttes körül és úgy tűnik, hogy a londoni klub kész leigazolni Zinedine Zidane-t a kispadra.


EPA/Nigel Roddis EDITORIAL USE ONLY.

 

Tudjuk, hogy Angliában mindenre lehet fogadni, így jelenleg a fogadóirodák arra adják a legkisebb odds-ot, hogy Sarri lesz a következő szakember, akit kirúgnak az angol élvonalban és szerintük legnagyobb valószínűséggel Zinedine Zidane érkezik majd a helyére.

A The Sun című lap úgy tudja, hogy a Chelsea vezetőségének megrendült a bizalma Sarriban és nagyon nehezen emésztik meg, hogy a csapat a tabella hatodik helyére csúszott vissza. Zidane jelenleg szabad préda, hiszen amióta elhagyta tavaly a Real Madridot nem vállalt munkát sehol. A spanyol klubot irányítva Zidane többek között sorozatban háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, kétszer-kétszer pedig a Klubvilágbajnokságot és az UEFA Szuperkupát is.


A francia szerződtetése mellett szól egyébként az is, hogy Eden Hazard istenként tekint rá. Tudva levő, hogy a belga szélső szerződése 18 hónap múlva lejár és egyes hírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy a Real Madridba igazoljon, többször is kijelentette, hogy az álma válna valóra, ha a spanyol fővárosba költözhetne. Értelemszerűen a Chelsea nem szívesen válna meg legjobb játékosától, így abban bíznak, hogy Zidane érkezése meggyőzné őt a maradásról.

Credit line: Profimedia, Sputnik

 

Zidane neve egyébként nem először került elő a Premier League-el kapcsolatban. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a francia váltja majd José Mourinhót a Manchester United kispadján. Ebből végül semmi sem lett.

Kapcsolódó Cikkek