EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

A szőnyeg alá seperné a bevándorlás problémáját az EU-biztos

Az Alapjogokért Központ elemzője szerint a szőnyeg alá akarja seperni a migráció problémáját Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság (EB) migrációs politikáért és uniós belügyekért felelős biztosa.

Párkányi Eszter az M1 aktuális csatornán hétfőn felidézte az EU-biztos “Nincs migrációs vagy menekültválság az Európai Unióban” kezdetű, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén tett januári nyilatkozatát. Azt mondta, a tagadás politikai indoka egyértelmű, hiszen a májusi európai parlamenti választásokon a tapasztalattal ellentétben most nem belpolitikai témákkal kampányolnak majd a pártok, hanem egy nagy közös európai téma, a bevándorlás kerül a középpontba.


Mindeközben az Európai Bizottságban folyamatos a munka az illegális bevándorlást legális szintre emelő javaslatokról – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Sárverseny

  A nap képe: Sárverseny

  Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.