EUR: 334,31 Ft
CHF: 305,56 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Belföld

Alaptalanok a magyarországi helyzettel kapcsolatos aggályok

Alaptalanok a magyar helyzettel kapcsolatos aggályok, az pedig elfogadhatatlan, hogy az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) üléseit sorozatosan politikai kampányolásra használják fel – szögezte le Gál Kinga fideszes képviselő csütörtökön Brüsszelben.

Gál Kinga kijelentette, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság előtte felszólaló első alelnöke tévedésben van, messzemenően eltávolodott a feladatától, mert nem egy újabb Magyarország-meghallgatásra hívta meg a LIBE, hanem azért, hogy beszámoljon a magyar hetes cikk szerinti eljárás állásáról.


Ez azt bizonyítja, hogy az eljárás már rég elvesztette minden objektivitását, és semmi más, mint a parlamenti baloldal nyomásgyakorlásának eszköze, egy politikai játék – fogalmazott.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Advent a Várkert Bazárban

    Advent a Várkert Bazárban

    Bíró Eszter interaktív családi koncertje, Snétberger Ferenc zenei estje, Both Miklós ősbemutatója és a Random Trip koncertje, kortárs iparművészeti vásár, valamint ingyenes családi és gyermekprogramok az ünnepi készülődés jegyében – idén is várjuk az érdeklődőket a Várkert Bazárban advent idején.

  • Csalók élnek vissza a Tesco nevével

    Csalók élnek vissza a Tesco nevével

    Csalók élnek vissza a Tesco nevével, ismeretlenek hamis nyereményjátékot hirdetve próbálnak adatokat megszerezni a vásárlóktól – tájékoztatta az áruházlánc kedden az MTI-t.