EUR: 320,37 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Baj van! Aggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért

Újabb szerelmi csalódás miatt került padlóra a rapper. Nem először viseli meg a szakítás az énekest, akinek még februárban ért véget legújabb kapcsolata.

Joggal aggódnak barátai Ganxsta Zolee-ért, hiszen attól tartanak, hogy a múlt megismétli önmagát. A szókimondó rapper útját pár hete adta ki a barátnője, ami olyannyira megviselte, hogy a közösségi oldalán február óta több burkolt üzenetet is kiírt, amivel rajongói egyértelmű tudtára adta: kedvesével nincsenek már együtt – írja a Ripost.


A lap beszámolójából kiderül, Ganxsta egyik közeli barátja árulta el, hogy az énekes nincsen túl jó állapotban, összetörte lelkileg, hogy ismét egyedül maradt.

Bevallom, aggódom kicsit a Zoliért, hiszen most kijut neki a rosszból… Két-három hete a barátnője szakított vele, akivel már egy éve együtt volt, ezért pedig saját magát hibáztatja, teljesen kikészült – mondta a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő barát. Természetesen cimborái mindenben támogatják a rappert, teljes vállszélességgel mellette állnak, hogy még véletlenül se kerüljön olyan állapotba, mint mikor előző szerelme, Petra hagyta el.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.