2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Baj van! Aggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért

Újabb szerelmi csalódás miatt került padlóra a rapper. Nem először viseli meg a szakítás az énekest, akinek még februárban ért véget legújabb kapcsolata.

Joggal aggódnak barátai Ganxsta Zolee-ért, hiszen attól tartanak, hogy a múlt megismétli önmagát. A szókimondó rapper útját pár hete adta ki a barátnője, ami olyannyira megviselte, hogy a közösségi oldalán február óta több burkolt üzenetet is kiírt, amivel rajongói egyértelmű tudtára adta: kedvesével nincsenek már együtt – írja a Ripost.


A lap beszámolójából kiderül, Ganxsta egyik közeli barátja árulta el, hogy az énekes nincsen túl jó állapotban, összetörte lelkileg, hogy ismét egyedül maradt.

Bevallom, aggódom kicsit a Zoliért, hiszen most kijut neki a rosszból… Két-három hete a barátnője szakított vele, akivel már egy éve együtt volt, ezért pedig saját magát hibáztatja, teljesen kikészült – mondta a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő barát. Természetesen cimborái mindenben támogatják a rappert, teljes vállszélességgel mellette állnak, hogy még véletlenül se kerüljön olyan állapotba, mint mikor előző szerelme, Petra hagyta el.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.