EUR: 326,89 Ft
CHF: 290,22 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Be­til­tot­ták a ma­gyar vi­se­le­tet a Job­bik­ban

“Helyreigazítás:

A 2019. március 12-én “Betiltották a magyar viseletet a Jobbikban” címmel megjelent cikkben a Ripost állításait átvéve valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalomban betiltották a történelmi magyar ruhák viselését.


Valótlanul híreszteltük, hogy Sneider Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelenlegi elnöke minimum 7-800 ezer forintos dizájnöltönyöket hord.

Valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábornak, a Jobbik korábbi elnökének bárki előírta, milyen ruhát viseljen, továbbá azt is, hogy Jakab Péternek, a párt szóvivőjének bármilyen ruha viselését írták elő, és George Soroshoz köthető tanácsadókra hallgatva nem visel Bocskai öltönyt.”


Most az ex-skin­head Sne­i­der­nek kel­lett át­öl­töz­nie azért, hogy megmutassa; a Job­bik tel­jes irány­vál­tá­son esett át. Ez a párt­nál szor­go­san te­vé­keny­kedő Soros ta­nács­adók ha­tá­ro­zott és “vissza­uta­sít­ha­tat­lan” ké­rése, szóval nincs többé Bocs­kai-kabát – írja a Ripost.

A párt új szövetségesei Gyurcsány Ferenc és a szocialisták ki nem állhatják a hagyományos, történelmi magyar ruhákat, így ha a Jobbik elnöke Bocs­kai-kabátba öltözne, Gyurcsányék nem lennének hajlandók együtt mutatkozni vele, velük – írja a lap. A radikális ex-skin­head politikus nem sokat hezitált, azonnal méregdrága, minimum 7-800 ezer forintos dizájnöltönyökre váltott.

A történet nem példátlan a gyakorta színváltó Jobbik háza táján. Korábban Vona Gábor is elhajította a gárdamellényt, hogy a Soros tanácsadók parancsára haladéktalanul új politikai kötödéseit jobban kifejező piros pulóverekre váltson.

A Soros-tanácsadók szavára hallgatva ugyancsak eldobta a történelmi hagyományokat megjelenítő Bocskai-kabátot Jakab Péter a Jobbik nagyhangú, agresszív szóvivője is. Neki volt a legsürgősebb, hiszen a tanácsadók elsőként őt küldték Gyurcsányékkal haverkodni. Azonban a szocialisták annyira utálják a magyar történelmi ruhákat, hogy feltételül szabták a jobbikosok átöltözését – írja a Ripost.

Piperkőcnek állt Márki-Zay

Ötven lila nyakkendőt terveztetett magának Márki-Zay Péter, új, migránssimogató pártjának bejelentéséhez. A megtisztelő feladatra a magyargyűlölő Herczeg Zoltánt kérte fel. Egy trendi divatszalonba is ellátogattak a fiúk, ahol Hadházy Ákos új zoknikat is kapott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek