EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Kecskemét

Bejött a papírforma

A megye II-es labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az SC-Hirös Ép a Vasutas SK-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. Továbbra is hatékony a Kecskemét támadójátéka, így sima győzelmet aratott a csapat.

A tabella utolsó helyén álló Vasutas SK gárdáját látta vendégül az SC-Hirös Ép ebben a fordulóban, és előzetesen mindenki biztos győzelmet várt Kovrig Ákos csapatától. Ennek megfelelően kezdték a találkozót, rögtön nyomás alá helyzeték a vendég védelmet, több alkalommal is közel jártak a gólszerzéshez. Szűk 20 perc után Maczelka révén találtak be először. Nem telt el újabb két perc, és Lantos büntetőből duplázta meg az előnyt. A 25. minutumban váratlanul gólt szerzett a vendégegyüttes, az első lehetőségéből rögtön eredményes volt, megszerezve ezzel első tavaszi találatát. A félidő hátralévő részében is fölényben játszottak a mieink, de az állás már nem változott az első 45 percben– olvasható az SC-Hirös Ép honlapján.


A szünet után sem lett más a játék képe, és tíz perc után újabb tizenegyest kapott a Kecskemét, melyet ezúttal Maczelka értékesített. Az új igazolás harmadik mérkőzésén már ötödik góljukat szerezték. Ezt követően csordogált a mérkőzés, majd az utolsó negyedórában pörögtek fel újra az események. Előbb Szécsényi révén szerezte meg a negyedik találatát a Kecskemét, majd Király révén az ötödik gólt. Egy perccel később Bende megduplázta a saját és csapata góljai számát, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.