2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Bilincsbe verték Kanadában a Charme zenekar tagjait – videóval!

Nem volt izgalmaktól mentes a Charme zenekar kanadai turnéja, a fiúkat ugyanis bilincsbe verték a helyi erők. A kalamajkának szerencsére hamar vége szakadt, sőt az együttes még ráadást is játszott.

Egy hetet töltöttek a Charme zenekar tagjai Kanadában. Az ott élő magyar közösség hívta meg őket egy turnésorozatra, a meghívásnak az alig egy éve alakult zenekar tagjai, Fehér Attila és Jáger Gyula örömmel tettek eleget.


– Három városban is koncertet adtunk:  Mississaugában, Cambridge-ben és Wellandben is hatalmas sikert arattunk – mesélte Jáger Gyula. – A wellandi koncertet a kanadai Magyar TV is rögzítette, valamint készített egy interjút is velünk. Ekkor váratlan dolog történt: bilincs csattant a csuklómon…

Történt ugyanis, hogy a  harmadik visszataps után rendőrök jelentek meg a színpadon és letartóztatták Gyuszit a hangos zenélés miatt.


A fiúk büntetése azonban nem börtön, csupán egy újabb nóta előadása lett, ugyanis a zsarukról kiderült, hogy csak a farsang kedvéért öltöttek rendőrjelmezt, civilben pedig a Magyar ház vezetői.

A Charme tagjai egy teljes hetet töltöttek az észak-kanadai Ontario tartományban, így arra is jutott idejük, hogy megcsodálják a tájat és városokat, bulizzanak az ott élő magyarokkal. Az időeltolódást nagyon nehezen viselték, azonban mire esténként beindultak a koncertek, a srácok száz százalékra felpörögtek.

– Fantasztikus embereket ismertünk meg, és rengeteg nagyszerű élményben volt részünk. Az ott élők nagyon örültek a magyar szónak, a zenének – árulta el Jáger Gyula. – Nagyon jól éreztük magunkat, mindketten. Már el is kezdtük szervezni a következő turnét. Az igazság azonban az, hogy mindezek ellenére soha nem lennék képes arra, hogy – teszem azt – Kanadában éljek. Ragaszkodom ehhez az országhoz , ráadásul ide köt minket minden: család, szerelem, barátok. Remek volt ott, de csodálatos volt ismét hazatérni ide, ahol minden ismerős.

 

A fiúk kanadai turnájáról készített élményvideót itt nézheti meg:

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.