EUR: 326,89 Ft
CHF: 290,22 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb X.kerület XVII.kerület

Bringák repkedtek az Örsön

Őrületes produkciókat láthattak múlt szombaton az Árkád Budapestbe látogatók. Idén is visszatért a legizgalmasabb biciklis versenysorozat, a DownMall a magyar fővárosba. A bevásárlóközpont átalakult egy olyan terepakadállyá, amelyen a versenyzők extrém körülmények között mutathatták meg, mire képesek kerékpárjaikkal. Ezzel ugyan teljesen felbolydult az Örs vezér tere központjának megszokott, hétvégi élete, de a látványért érdemes volt megállni azoknak is, akik csak véletlenül csöppentek bele a különleges programba.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.