2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Brutális gyilkosság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy férfi ellen

Emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak a Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen – közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A közlemény szerint a gyanúsított 2019. március 22-én este betört egy pándi házba, ahol egy szerszámnyéllel bántalmazta az ott lakó 88 éves férfit és 52 éves nőt, majd elhagyta a helyszínt.

A bántalmazott férfi március 23-án a kórházban életét vesztette. A nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A 24 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és javasolták letartóztatása indítványozását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.