2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Belföld

Budapestre érkezik a Vastrón

Véradást szervez a Vöröskereszttel közösen az HBO, ennek keretében pedig Magyarországra érkezik a Trónok harcából ismert Vastrón is.

Mint ismert, hamarosan bemutatják a mozicsatorna legendás sorozatának utolsó évadát, a premier április 15-én lesz. Ennek során az HBO világméretű kampánya folytatódik, és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel. A Magyar Vöröskereszttel együttműködve nemzetközi véradásra buzdítja a sorozat rajongóit.


Március 25. és április 2. között mindennap két helyszínen lehet vért adni, először hétfőn a Duna Plázánál 11 és 19 óra között, valamint az Infóparknál 10 és 16 óra között. A rajongókat alighanem a március 31-i és az április 1-jei helyszín hozza majd leginkább lázba, az Árkádban, illetve a közelében lévő Örs vezér téri buszpályaudvaron ugyanis a sorozatból ismert legendás Vastrónt is megtekinthetik.

Ezen kívül a véradók exkluzív Add a Véred a Trónért! pólót kapnak a készlet erejéig.


 

Profimedia, TEMP Sipa Press

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Durva baleset! Hat autó ütközött össze az M3-ason

    Durva baleset! Hat autó ütközött össze az M3-ason

    Hat személyautó ütközött össze az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán Bag közelében csütörtök délután, több mint tíz kilométeres a torlódás – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Útinform.

  • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

    Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

    A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.