EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Caramel és Szilvi: Végre fellélegezhetünk 

Caramel és felesége mögött nehéz hónapok vannak kislányuk betegsége miatt. Szilvi azonban a Lokálnak most elárulta: végre fellélegezhetnek, ősszel pedig a családbővítésbe is belekezdenek. 

Caramel és Szilvi

Caramel és Szilvi közel egy éve számoltak be arról, hogy kislányuk, Szofi leukémiás. A házaspár ezután teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, és csak gyermekük gyógyulására koncentrált. A nehéz hónapok után most úgy tűnik, a kis Szofi a gyógyulás útjára lépett. Szilvi erről és terveiről is mesélt a Lokálnak.


– Szeretném ezt a nyarat a családdal tölteni, nagyot utazni. Ezt eddig nem tehettük meg a betegség miatt. Ősszel pedig, ha minden jól megy, szeretnénk a kistesó-projektbe is belevágni. Szofi minden egyes nap már szinte követeli a testvért – nevet fel –, és mi is nagyon várjuk már. Úgy érzem, maximálisan készen állunk, és régebben is készen  álltunk rá, csak máshogy alakult az elmúlt év. Az én álmom pedig egy vietnami bisztró vagy étterem megnyitása, úgyhogy most ezen dolgozom. Etetni szeretném az embereket finom ételekkel. Most nagyon sok pozitív dolog történik körülöttünk, és nagyon hálás vagyok ezért az időszakért. Végre kicsit fellélegezhetünk – mosolyodott el Szilvi.

Caramelen is érezhető, hogy ötéves kislánya jobban van, és új projektbe kezdett. Az éneklés mellett ugyanis dalszerzőként is dolgozik, amiben szintén nagyon sikeres. A Dal 2019 döntőjébe két szerzeménye is bekerült, sőt Pápai Jocival írt közös daluk meg is nyerte a versenyt. – Végre egy nagyon pozitív dolog, ami elnyomja a rosszat. Boldog vagyok, hogy egy ilyen új úton jár a férjem mint dalszerző. Ez újdonság nekünk, hogy nem magának, hanem másoknak írja a dalokat – tette hozzá az énekes felesége.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek